Nog maar 27 nachten slapen.

Lieve familie en vrienden.

Nog maar 27 nachten slapen en het is zover.

AFRIKA

Best spannend allemaal.
Ik ben bezig met de voorbereidingen en het gaat prima.
Eerst lijkt het allemaal nog ver weg maar nu is het al aan het eind van deze maand.

Ik krijg leuke reacties en daar geniet ik van.
Bedankt.

Groeten Marja xxx

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Corina

Dat is grappig, ik ben ook erg met jouw vertrek bezig:)
Corien

Corina

Dat is grappig, ik ben ook erg met jouw vertrek bezig.
Corien

tonnie

Lieve Marje
Ik vind het geweldig wat je gaat doen .
Stoer hoor zo in je eentje .
Veel plezier met de voorbereiding .
Ik ga je volgen
Liefs Tonnie

Corien

Zo ben ik er dus ook mee bezig, geen up-dates meer maar je bent wel al weer een week verder, ben blij dat we nog een uitstap gepland hebben voor die tijd

Prisca

Hoi Marja,
Ik kreeg een mailtje van Tonnie ( mijn zussie) dat je naar Afrika gaat. Super gaaf vind ik dat. Zou zo met je mee willen. Ik ga je gegarandeert volgen. en wens je heel erg veel succes.
groetjes, Prisca

Floor jonkman

Hallo Marja,

Wat leuk dat je naar Mother of Peace gaat. Ik heb afgelopen twee maanden mogen genieten van alle geweldige kids. Zou je mij ergens mee kunnen helpen. Ik kreeg een vraag van een van de kinderen of ik haar dropjes wilde sturen, ik weet dat geen doen is, want de vraag of het uberhaupt aankomt is altijd aanwezig.

Als je dat ziet zitten, zou je mij dan een mail willen sturen, dan kan ik even met je overleggen.

Groeten Floor

Marian

Hoi Marja, 27 minus 11 nachten is 16!Over 16 dagen stap je op het vliegtuig je avontuur gaat beginnen.Leuk hoor.Grappig ,zo zijn we gezellig een prachtig kerststuk aan het maken.En over goed twee weken ben je met heel andere dingen bezig.In een heel ander land met een heel ander klimaat.
Je vertelde al dat je bijna alle voorbereiding af hebt.En alleen nog je koffer in moet pakken.Nou succes met de laatste dingen.Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal met je gaat straks.Ik weet zeker dat de
kinderen straks blij zijn met jou zorg en aandacht voor hun,dat is jou wel toevertrouwd.

Gr.Marian.

Young

Nou ben ik zelf ook wel eens vaedrchte geweest, en inderdaad haalt de politie dat soort dingen met je uit. Ik heb me echter een bult gelachen, want de man was totaal abuis. Tja en op een gegeven moment mag je dan vertellen hoe het werkelijk zit.het ging om een aanhanger die ik gejat zou hebben. Dat was niet zo, helaas had ik het kentekenbewijs niet bij me. Het betrof MIJN aanhanger die ik aan iemand had uitgeleend. Toen deze er boetes mee reed die hij weigerde te betalen, heb ik hem terug gehaald. Tja. Inmiddels heeft de benadeelde' dikke problemen wegens valse aangifte.Overigens zal de politie zeker geen rare dingen doen, al kan het wel voorkomen dat je de schijn 100% tegen hebt. In dat geval: sterkte. Maar wie wordt gearresteerd heeft ook recht op een advocaat, en de ondervraging mag ook niet geschieden zonder het bijzijn van de advocaat.Zo'n advocaat staat je ter beschikking, en je hoeft niets te zeggen zolang deze er nog niet is. Dus, tenzij je heel gemakkelijk je onschuld aan kan tonen, ook maar niet doen.Want er zijn wel degelijk rottige mannetjes bij de politie. Hele goeie ook, maar ook wel rottige. Dus kijk uit.

Vicki

De bicerhtgeving is weer eens van telegraaf-achtige proporties.De posters zijn niet weggehaald of vernield door studenten. Studenten hadden de volgende leuzen bij de posters geplakt;Not endorsed by all students and employeesZonder dialoog zijn we aan de dogma's overgeleverdInclusief humanisten omarmen ook athe?stenHelaas humanisten kunnen ook dogmatisch zijnDe leuzen zijn verwijderd door medewerkers, omdat deze bang waren dat de betalende klant' aanstoot zou nemen aan de leuzen.Daarop is er een discussie geweest over dialoog en tolerantie.Dit is hoe het is gegaan;Sommigen van ons (studenten) ergeren zich groen en geel aan de ongenuanceerde dogmatische houding van verlichtingshumanisten, die poster bracht dat weer eens mooi naar voren.Daarop zijn we in dialoog getreden met de persoon die verantwoordelijk was voor de plaatsing van de posters en deze vond het geen probleem als wij hierop reageerden op een manier die uitnodigde tot dialoog. Deze ludieke actie was bedoeld om een dialoog op gang te brengen.Dat iemand betaalt betekent niet dat wij hun waardenkader niet mogen bevragen als deze ons tegen de borst stuit.Het hangt op onze Universiteit en dus zegt het iets over ons als universiteit als dit er hangt en wij kunnen het er niet om laten hangen.De bicerhtgeving hier over het gebeuren illustreert toch maar weer mooi het bovenstaande punt.

Marja Ouwehand

Name: Marja Ouwehand
Leeftijd: 59

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 02 jan 2012 tot 27 jan 2012