ps

Nog bedankt voor alle goede wensen.
Dus niks geen champagne daar boven in de lucht. Ik zat te dommelen.
Verder vertel ik de volgende keer meer over de belevenissen in het kindertehuis.
Groeten Marjaxxx

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Truus en Tiny

Marja O. leuk joh, wat van je te lezen, klinkt goed, zwemmen in de Indische oceaan. Hier mis je niks, stormt als een gek, Truus waait bijna van haar fiets, sneu hoor, daar heb ik geen last van, autootje...Ben je nu huismoeder van 6 kinderen ? Je hebt altijd al een groot gezin gewild, haha.
we wensen je ontzettend veel succes en plezier in je werk aldaar, maar we missen je nu al.
Veel liefs van ons en het team, groeten Truus en Tiny

Margreet

Hoi Mar,
Klinkt goed allemaal! Jij gaat het daar wel uithouden met dat mooie weer, lieve mensen en een schoonmaakster... Heb je ze al leren Keezen? Geniet ervan, dan genieten wij weer van je verslagen!
groetjes, Margreet

Wally en Ina

Hoi Marja,
We zijn weer terug van vakantie en hebben het heerlijk gehad. Fijn te lezen dat de reis goed is gegaan en dat je het naar je zin hebt. Geniet ervan en laat alles lekker op je afkomen.
Heel veel plezier, we houden de reacties in de gaten.
XX Wally en Ina

annewoldendorp

dag marja,
hier een bericht van Anne,
ik kan je nu volgen hoor ! ik lees dat het goed met je gaat, houden zo.
Pas goed op daar hé........
heel leuk om te lezen.
groet, anne

Neri

Heya paul & MoosMooi Mooi Hier leer ik van dit stop ik in mijn HersenspanEigenlijk is ons ego rettond fruit want hier komen we toch niet uit.Het lijkt wel de huidige regering een constant geding in een kring.dus nu dan maar even zonder rijm een uitleg van dat stagnerend Geheim.Met betrekking tot de politieke impasse die de hedendaagse ontwikkeling ten tonele brengen aangaande de stagnerende kamerdebatten in de frequentie-ele kijkvensters des volkes, hebben de marionetten des vaderlands niet door dat de magie die ligt in de zinsformuleringen van vreemde vermogendheden gericht tot de illuminatie der verlichtende uitspraken, antieblokkerend instralen tot de dimensies van onbegrijpelijkheden waardoor uitgangspunten der politieke malloten in het geheel geen effect meer zullen be-ogen zoals bedoeld zou kunnen zijn in de bron des oorsprong vanwege de regeerbaarheid in de politieke kamers der Nederlanden.! De reden van deze multidimensionale tegenvibraties ligt ten volle in het feit dat door verwaarlozing des delen volks, volksbelangen genegeerd blijven in de praktijk der uitvoeringen des wetten waardoor supernatuurlijke krachten,machten en vermogens der witte magiers een onontkoombare kracht ten uitvoer brengen waardoor optredende unieke situaties voortkomend uit de trauma's des medespelers een begrijpelijke eigenwijsheid ten toonspreiden die de onuitvoerbare moties in het demissionair kabinet zal doen blijven tegenvallen door het feit dat de ontgoocheling van rationaliteit een illusie opwerpt die voor altijd afkeuringswaardig zal blijken te zijn mits men voldoet aan de wens der vertrappenen der lagere regionen des hollandsche maatschappij.

Marja Ouwehand

Name: Marja Ouwehand
Leeftijd: 59

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 02 jan 2012 tot 27 jan 2012